+359 2 974 44 34 office@katiservice.com

За нас

Фирма “Кати Сървис” има дългогодишен опит в сферата на почистването. От самото създаване през 2008 г. досега, качеството е основният ни приоритет. Клиентът печели време и получава една чиста и приятна обстановка с човешко отношение и благодарност.

Почистващата фирма „Кати Сървис“ предлага както цялостно така и частично почистване на вашия дом и офис. За ваше още по-голямо улеснение почистването може да е абонаментно, за да сте сигурни, че в посочените от вас дни ние ще се погрижим за пълното почистване на офиса и дома. „Кати Сървис“ ви дава възможността вие да изберете дали да използваме вашите собствени почистващи препарати или ние да предложим професионалните, с които работим.

След дългогодишния опит в сферата на почистването, нашата фирма разширява своята дейност, за пълното удовлетворение на вас, нашите клиенти. Освен за чистотата на вашия дом или офис, ние ще се погрижим и за уюта и удобството, като предлагаме и техническа поддръжкавсички ремонтни услуги (както еднократно така и абонаментно). Работим в тясно сътрудничество с фирма АРГОСТРОЙ, която разполага с професионални екипи за ремонтни дейности.

  • Фирмата извършва задълбочен първоначален подбор на кадрите си и им осигурява обучение за професионално и етично обслужване на клиентите.
  • Част от фирмената политика, градяща доверието на клиентите е дискретност и конфиденциалност на персонала.
  • Постоянният контрол преди предаването на всеки обект е гаранция за непрекъснатото високо ниво на обслужване.
  • Почистващата фирма „Кати Сървис“ винаги се стреми не само да удовлетвори потребностите на клиентите, а и да надмине техните очаквания!