+359 2 974 44 34 office@katiservice.com

Самостоятелни услуги

Измиване на прозорци и дограми

Измиване на прозорци и дограми (двустранно) със специални пособия и препарати

Машинно почистване на твърди подови настилки

Процедурата се извършва посредством еднодискова машина, снабдена с четка или различни падове в зависимост от настилката. Високооборотната машина спомага препаратът да проникне в самите пори на пода и да разгради насъбралите се замърсявания. След това посредством водосмукачка се изсмуква препарата заедно с цялата мърсотия. Твърдата настилка е почистена и е готова за евентуално полагане на запечатка.

Изпиране на меки подови настилки – мокети, килими и мека мебел

  • Изпирането на килими и мокети се извършва на място с високооборотна еднодискова машина, снабдена със специална четка и нископенещ препарат. Ако върху нея има локални замърсявания /петна/, тя се обработва предварително с препарат, изчетква се и тогава се пристъпва към машинното изпиране. Следва изсмукване с водосмукачка. Настилката остава леко влажна, но до 4-5 часа е напълно изсъхнала.
  • Изпиране на мека мебел – посредством екстрактор, който впръсква препарат и вода, и следващо изсмукване с водосмукачка. Ако по мебелите има локални замърсявания /петна/, процедурата е както при изпиране на мокети.

Импрегниране

Подходящо за подови настилки, които са от естествен материал (мрамор, камък, мозайка) и са включени в почистването на офиси и домове в София.

След машинно почистване върху настилката се нанася полиращ полимерен препарат, устойчив на триене, предпаизващ и гланциращ настилката. Препаратът образува филмов слой, който не позволява на замърсяванията да проникнат в порите на материала и дава възможност за ефикасно ежедневно поддържане.